Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Klinikken

Vikersund dyreklinikk er en moderne klinikk i hjertet av Vikersund. Vi åpnet dørene med to faste veterinærer i januar 2020.

Vår visjon er å være fastlegen til kjæledyr i området. Vi har stor tro på forebyggende behandling for å gi våre firbente venner et langt og godt liv. Vi anbefaler årlig helsesjekk og vaksine av alle hunder og katter. Vaksine er viktig fordi den beskytter mot alvorlige smittsomme sykdommer. Jevnlig helsekontroll er viktig fordi den kan avdekke plager de selv ikke klarer å si ifra om på et tidlig stadium. Våre kjæledyr kan være gode på å skjule at de ikke har det så bra, og ofte tror man som eier at hunden eller katten bare begynner å bli gammel. Typisk kan både hunder og katter ha vondt i munnen eller skjelettet uten at eier er klar over det. Vi får ofte tilbakemelding etter behandling om at kjæledyret er blitt seg selv igjen.

Klinikken holder til i lyse, trivelige lokaler og er godt utstyrt for å hjelpe deg og ditt kjæledyr. Klinikken har to koselige behandlingsrom der kjæledyret blir undersøkt mens du som eier kan være med. Vi har et laboratorium der vi analyserer blodprøver og urinprøver, og undersøker i mikroskop. Du får svar samme dag. Vi har også røntgen og ultralyd hvis det er behov for sjekk av kroppen innvendig. Vi har et eget tannrom der vi gjør alle vanlige tannbehandlinger som fjerning av tannstein og trekking av tenner. På operasjonsrommet utfører vi rutineinngrep som kastrering eller sterilisering av katt, fjerning av tumor eller akuttkirurgi om det skulle være nødvendig. Om katten eller hunden skal inn til operasjon eller tannbehandling kan de gjerne leveres hos oss om morgenen. Hunder oppstalles på eget rom og katter har en lun krok nær varmeovnen på laboratoriet. Vi behandler i løpet av dagen og beholder dem til vi ser at de er helt våkne av narkosen og klare til å reise hjem.Vi har også mulighet til å legge inn pasienter på dagtid hvis de er så syke at de trenger overvåking og behandling.

Vi ønsker at en tur til oss skal oppleves som trygt og godt.


VÅRE TJENESTER:

- VAKSINE OG HELSEKONTROLL
- KASTRERING/STERILISERING
- ID-MERKING
- TANNBEHANDLING

- KIRURGI
- UTREDNING
- SALG AV VETERINÆRPRODUKTER

- INDREMEDISIN
- RØNTGEN
- ULTRALYD

- BLODPRØVER
- URINPRØVER
- MIKROSKOPI


Våre veterinærer

HEIDI MESTL

Heidi har lang fartstid innen forskning på folkehelse før hun i desember 2016 ble uteksaminert fra NMBU Veterinærhøgskolen. Som veterinær elsker hun å jobbe med både små og store pasienter. Heidi har stor interesse for kirurgi og har hovedansvaret for den delen av praksisen. Heidi er en av grunnleggerne av Vikersund dyreklinikk og er klinikkens daglige leder.

 

KAJA CECILIE TRANA

Kaja er født og oppvokst i Vikersund, og flyttet etter endt utdanning hjem med hunden Mira og katten Fred. Hun ble uteksaminert fra University of Veterinary Medicine i Budapest våren 2019 og har siden jobbet på klinikk, hovedsakelig med hund og katt. Hun har stor interesse for tenner og har hovedansvaret for tannbehandling på klinikken. Kaja er kjent for å være empatisk, grundig og engasjert. Pasienter som kommer til Kaja kan være trygge på at hun ikke gir seg før de får den hjelpen de trenger.

 


Vår dyrepleier

NINA WIGER ELVIGEN

Nina er oppvokst på småbruk i Vikersund med utleie av stallplasser, rideskole og avl av islandshest. På gården var det også hund og katt, marsvin og kaniner. Oppveksten med dyr inspirerte til å bli dyrepleier og Nina dro til Oslo og Norges Veterinærhøyskole der hun ble uteksaminert som dyrepleier i 2009. Etter endt utdanning har hun jobbet på ABC Dyreklinikk i Drammen. Nå flytter hun hjem til Vikersund og blir en del av teamet her på Vikersund dyreklinikk. Nina er godt likt av både to og firbeinte.

 

 

Logg inn